آخرین قیمت‌های بازار

بازار ارزهای دیجیتال همچنان با نوسانات زیادی همراه است و بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که بیت‌کوین و سایر آلت‌کوین‌ها با چالش‌های مختلفی روبرو هستند. در این مطلب، روند بیت کوین و اتریوم در بلندمدت را بررسی می‌کنیم و همچنین در ادامه به تحلیل ۷ ارز دیجیتال برتر بازار خواهیم پرداخت؛ پس با ما همراه باشید.

توجه:
این فهرست به‌معنای پیشنهاد سرمایه‌گذاری نیست و حتماً با توجه به استراتژی و سبک سرمایه‌گذاری خود عمل کنید.

بیت‌کوین (BTC)

در کندل روزانه ۵ اوت (۱۵ مرداد)، شاهد کاهش شدید Open Interest و بیشترین حجم ثبت‌شده در ۵ ماه گذشته بوده‌ایم.

باتوجه به کلیدی‌بودن حمایت ۴۹٬۰۰۰ دلار (برخورد با VWAP، فیبوناچی ۶۱٪ موج صعودی قبلی، پر شدن گپ و Imbalance کندل ماهانه و …)، می‌توان این‌گونه برداشت کرد که همزمان با شکست کف قبلی و خارج‌شدن بخش بزرگی از معامله‌گران خرد، بیت کوین آماده یک حرکت صعودی برای ایجاد سقف جدید قیمتی است.

نمودار قیمتی بیت کوین/ دلار آمریکا در نمای یک‌روزه

برای تایید بیشتر می‌توان تا تثبیت قیمت بالای مقاومت ۶۱٬۵۰۰ دلار در تایم فریم روزانه صبر کرد.

اتریوم (ETH)

اتریوم به تقاطع حمایتی بسیار مهمی برخورد کرده است. حداقل صعود مورد انتظار در تایم فریم هفتگی تا محدوده ۳٬۰۰۰ دلار است که در صورت شکست این محدوده، ادامه صعود تا تارگت ۳٬۷۰۰ دلار مدنظر است.

نمودار قیمتی اتر/ دلار آمریکا در نمای هفتگی

آربیتروم (ARB)

آربیتروم داخل یک کانال نزولی قرار گرفته است. باتوجه به واگرایی شدید بین قیمت و RSI و همچنین حجم شدید در زمان شکست فیک All Time Low، می‌توان انتظار داشت که به‌زودی کانال نزولی به سمت بالا شکسته شود و تا تارگت ۱.۱۴ دلار صعود داشته باشد. 

چارت قیمتی آربیتروم/ تتر در نمای یک‌روزه

تثبیت قیمت بالای محدوده ۶۰ سنت، پیش‌نیاز این حرکت صعودی است.

لینک (LINK)

در ریزش اخیر قیمتی، لینک با خط روند صعودی بلندمدت خود برخورد کرد. در حال‌حاضر پس از شکست محدوده ۱۱.۳۳ دلار به سمت بالا، می‌توان انتظار صعود تا تارگت‌های مشخص‌شده در نمودار را داشت.

چارت قیمتی چین لینک/ تتر در نمای هفتگی

هلیوم (HNT)

نمودار ارز دیجیتال هلیوم وضعیت بسیار خوب و پرپتانسیلی دارد. در صورت شکست محدوده ۱۰.۷ دلار، الگوی فنجان و دسته (Cup & Handle) تایید شده و صعود شارپ قیمت تا تارگت‌های ۲۴دلار و ۵۰دلار مورد انتظار است.

چارت قیمتی هلیوم (HNT) در نمای هفتگی

رون (RUNE)

روند نزولی بلندمدت هفتگی شکسته شده و در حال حاضر قیمت پس از پولبک به این خط روند، وضعیت مناسبی جهت رشد دارد. با شکست محدوده ۴.۴ دلار، تارگت اول ۷ دلار خواهد بود.

چارت قیمتی رون/ تتر در نمای هفتگی

آوه (AAVE)

قیمت در روند صعودی پرقدرتی قرار گرفته و انتظار رشد بالایی وجود داره. 

تنها مانع سر راه، محدوده مقاومتی ۱۳۰ دلار است که با شکست این ناحیه، پتانسیل رشد قیمت تا تارگت ۳۰۰ دلار فعال می‌شود.

چارت قیمتی آوه در نمای هفتگی

پالیگان (POL)

ارز دیجیتال پالیگان به‌زودی با یکی از مهمترین رویدادهای خود روبه‌رو است و ۴ سپتامبر (۱۴ شهریور)، نماد این رمزارز از MATIC به POL تغییر خواهد کرد. اما در رابطه با تحلیل قیمتی این رمزارز، پس از برخورد با روند صعودی بلندمدت و VWAP اصلی و همچنین جمع‌آوری نقدینگی کف قبلی، قیمت در حال خروج از الگوی کنج نزولی است که در صورت تثبیت، احتمال صعود تا محدوده ۰.۸۵ الی یک دلار وجود دارد.

نمودار قیمتی پالیگان/ تتر در نمای هفتگی

گالا (GALA)

در صورت تثبیت قیمت بالای مقاومت ۰.۰۱۹ دلار، احتمال صعود تا تارگت‌های مشخص‌شده داخل نمودار (۰.۰۲۴ دلار و ۰.۰۴۲۷ دلار) وجود دارد.

نمودار قیمتی گالا/ تتر در نمای هفتگی

در غیر این صورت احتمالاً یک بار دیگر محدوده حمایتی ۰.۰۱۳ الی ۰.۰۱۴ دلار دیده خواهد شد.

جمع‌بندی

در پایان باید توجه داشت، بازار ارزهای دیجیتال همچنان در فاز نوسانی قرار دارد و برای سرمایه‌گذاران، بررسی دقیق این سطوح و توجه به رفتار بازار بسیار حیاتی است. معامله‌گران باید با دقت بیشتری به تحلیل‌ها توجه کنند تا بتوانند تصمیمات بهتری برای معاملات خود بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *