آخرین قیمت‌های بازار

وضعیت بازار ارزهای دیجیتال ۱۶ مرداد | دیدگاه آنچین + تکنیکال + اقتصادی

فهرست مطالب

بازارهای مالی و به‌خصوص رمزارزها در روزهای گذشته با افت‌های شدیدی همراه بودند و حتی بازارهای مالی سنتی برخی کشورها با افت‌های بی‌سابقه همراه بود. در گزارش وضعیت بازار این هفته به بررسی اقتصاد کلان، تحلیل بیت کوین و اتریوم می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.

بررسی دیدگاه آنچین

در بخش اول به تحلیل آنچین بیت کوین و اتریوم می‌پردازیم. بیت کوین و اتریوم در ۷روز گذشته به‌ترتیب ۱۶.۸درصد و ۲۶درصد کاهش قیمت را تجربه کردند که شوک بزرگی به بازار کریپتوکارنسی وارد کرد.

تحلیل بیت کوین (BTC)

در پی لیکویدیشن‌های شدید (تا بیش از یک میلیارد دلار) در روز گذشته، شاهد نود بالای حجمی و در ادامه برداشت نقدینگی بودیم.

همچنین روی نمودارها به حجم تراکنش‌های در ضرر (قرمز رنگ) توجه داشته باشید که شاهد بیشترین میزان ضرر از زمان بحران FTX بودیم و این رویداد نیز عموماً نشانه برگشتی برای روند است.
 از طرف دیگر، رسیدن MVRV ماهانه به محدوده مهم حمایتی نشان‌دهنده احتمال شکل‌گیری تقاضا از سمت هولدرهای کوتاه‌مدت است.

تحلیل اتریوم (ETH)

برای اتریوم هم در کوتاه‌مدت، شرایط مشابه با بیت کوین به نظر می‌رسد، هرچند در اینجا ریسک بیشتری مشاهده می‌شود. میزان ضررهای روی شبکه با وجود رشد، همچنان رکوردی نداشته است.
روی کف قیمتی، اسپایک مجدد نهنگ‌ها را در نمودار دوم مشاهده می‌کنید که بیانگر احتمال بالای حمایت کوتاه‌مدت است.

بررسی دیدگاه تکنیکال

در کندل روزانه ۵ اوت (۱۵ مرداد)، شاهد کاهش شدید Open Interest و  بیشترین حجم ثبت‌شده در ۵ماه گذشته بودیم.

با توجه به کلیدی‌بودن حمایت ۴۹٬۰۰۰دلار (برخورد با VWAP، فیبوناچی ۶۱درصد موج صعودی قبلی، پر شدن گپ و Imbalance کندل ماهانه و…) می‌توان اینطور برداشت کرد که همزمان با شکست کف قبلی و خارج‌شدن بخش بزرگی از معامله‌گران خرد، بیتکوین آماده یک حرکت صعودی برای ایجاد سقف جدید قیمتی است. برای تایید بیشتر می‌توان تا تثبیت قیمت بالای مقاومت ۶۱٬۵۰۰دلار در تایم فریم روزانه صبر کرد.

بررسی دیدگاه اقتصادی

روز چهارشنبه هفته گذشته، بانک مرکزی ژاپن با افزایش نرخ بهره به میزان 25 نقطه پایه شروع‌کننده رخدادی شد که در طول یک هفته اخیر تمامی بازارهای مالی دنیا تحت‌تأثیر آن بود.

همینطور چهارشنبه شب فدرال رزرو آمریکا هم سیگنالی مبنی بر اینکه در ماه سپتامبر نرخ بهره را کاهش می‌دهد صادر کرده است. همین موضوع باعث شد تا تمامی صندوق‌ها و ارگان‌هایی که از «carry ترید» ژاپن استفاده می‌کردند به سرعت خارج شده و همین باعث شد تا این افراد سریعاً نسبت به کاهش اهرم خود اقدام کنند. «carry ترید» به معامله‌ای می‌گویند که شما در کشور با نرخ بهره پایین وام می‌گیرید و در یک ارز با نرخ بهره‌ی بالاتر یا دارایی‌های مرتبط با آن سرمایه‌گذاری می‌کنید.

از آنجا که ژاپن سال‌ها نرخ بهره‌ای پایین‌تر از بقیه کشورهای دنیا داشت، تمامی صندوق‌ها و سرمایه‌گذاران بزرگ دنیا از این فرصت در ژاپن استفاده کرده و سودهای خوبی ساخته بودند و بعد از چهارشنبه می‌توان گفت فرصت استفاده از این موقعیت به پایان رسید و باعث شد خروج نقدینگی زیادی از دارایی‌های مختلف شکل بگیرد و همچنین باعث افت شدید بازارهای دنیا شد.

خبرنامه
اشتراک‌گذاری
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *