آخرین قیمت‌های بازار
نیمی از ۱۰ شرکت باارزش جهان درحال ساخت سخت‌افزارهای متاورس هستند

نیمی از ۱۰ شرکت باارزش جهان درحال ساخت سخت‌افزارهای متاورس هستند

فهرست مطالب

به گزارش وب‌سایت کوین تلگراف، اِلک (The Elec) که رسانه خبری محلی در کره جنوبی است، اعلام کرده که مایکروسافت قصد دارد با همکاری سامسونگ، سخت‌افزار جدیدی را توسعه دهد تا با هدست Vision Pro اپل رقابت کند. این به آن معناست که پنج شرکت اپل، گوگل، متا، مایکروسافت و انویدیا که جزئی از ۱۰ شرکت مطرح دنیا با بیشترین ارزش بازارند، درحال توسعه تجهیزات جدید برای سخت‌افزارهای متاورس هستند.

طبق این گزارش، مایکروسافت برنامه دارد صدها هزار پنل نمایشی OLED از سامسونگ سفارش دهد تا دستگاهی را در سال ۲۰۲۶ به تولید انبوه برساند.

این پروژه هنوز فاصله زیادی تا تکمیل و راه‌اندازی دارد. طبق گزارش رسانه تکنولوژی «The Verge»، این دستگاه برخلاف واقعیت مجازی، یک هدست برای محاسبات فضایی خواهد بود. همچنین این رسانه اشاره کرده که دستگاه مذکور به‌طور خاص برای متاورس طراحی نشده است. اما هر دستگاه نمایشگری، از جمله مانیتور کامپیوتر، می‌تواند با «متاورس» ارتباط برقرار کند و سطح دیگری از حس غوطه‌وری را به کاربر ارائه می‌دهد.

سخت‌افزارهای متاورس چگونه کار می‌کنند؟

افرادی که با سخت‌افزارهای متاورس از طریق صفحات نمایشی تعامل دارند، مشابه کسانی هستند که با هر شکل دیگری از ارتباطات دیجیتال شبکه‌ای تعامل می‌کنند. برخی صفحه نمایش‌ها بزرگ هستند، مانند تلویزیون‌ها و برخی دیگر کوچک، مانند آن‌هایی که در داخل هدست‌های واقعیت مجازی تعبیه شده‌اند.

ظاهراً برخلاف آنچه که رسانه‌های مربوط تکنولوژی می‌خواهند شما باور کنید، بازار سخت‌افزارهای «واقعیت مجازی» و «متاورس» در حال گسترش هستند.

تبلیغات اغراق‌آمیز و سردرگمی در مورد اینکه «متاورس» دقیقاً چیست، در چند سال گذشته منجر به این تصور شده است که متاورس درحال نابودی است. اما شواهد (گزارشی از فعالیت غول‌های فناوری) نشان می‌دهند که این‌گونه نیست. 

شرکت‌های باارزش جهان چه فعالیتی در این زمینه دارند؟

شرکت بزرگی مانند اپل، در حال کار بر روی نسل بعدی هدست Vision Pro خود است. یعنی یک شرکت محاسبات فضایی که بیش از نیمی از شرکت‌های شاخص Fortune 500 از آن استفاده می‌کنند. گوگل نیز با شریک قدیمی خود، مجیک لیپ (Magic Leap)، برای توسعه‌ی یک هدست واقعیت ترکیبی جدید همکاری می‌کند. هرچند همکاری‌های قبلی این دو شرکت چندان موفقیت‌آمیز نبوده است.

شرکت متا نیز پیشتر نام خود را از «فیس‌بوک» به «متا» تغییر داد تا تغییر رویکرد به سمت ایجاد فناوری متاورس را نشان دهد. این شرکت همچنان میلیاردها دلار در بخش متاورسی خود سرمایه‌گذاری می‌کند. اگر گزارش «The Elec» صحیح باشد، مایکروسافت پنجمین شرکتی خواهد بود که در حوزه توسعه سخت‌افزارهای متاورس فعالیت می‌کند.

سخن پایانی

متاورس، درست مانند اینترنت، یک مکان واحد نیست. در همین حال، هر قدمی که عموم مردم به سمت متاورس برمی‌دارند، به معنای یک قدم نزدیکتر شدن به پیروزی برای انویدیا است. چرا که پردازنده‌های گرافیکی این شرکت هم گرافیک و هم هوش مصنوعی مورد نیاز برای زنده نشان دادن دنیاهای دیجیتال را تأمین می‌کنند.

منبع

خبرنامه
اشتراک‌گذاری
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *